Loading...
Wie, wat, waar en wanneer 2020-01-08T10:13:33+01:00

Voor wie is Peuterspektakel?

Is uw kind 2 of 3 jaar? Dan mag het samen met u meedoen aan Peuterspektakel. Peuterspektakel is de geschikte peuterdans variant voor jongens en voor meisjes.

Wat is Peuterspektakel?

Dans, spel en bewegen voor peuters. Samen met uw peuter gaan jullie dansen, zingen, spelen en bewegen. Met muziek, attributen, veel plezier en fantasie zullen de peuters op een leuke en theatrale wijze bezig zijn met het ontwikkelen van hun motoriek, sociale / algemene vaardigheden, taal en fantasie.

Meer informatie

Waar vindt Peuterspektakel plaats?

In sporthal Kloosterveste in de wijk Kloosterveen te Assen. Hier maken we gebruik van 1/3 van de zaal. De sporthal beschikt over kleedkamers en een tribune. Zo kunnen Opa en Oma of andere fans ook eens komen kijken. Sporthal Kloosterveste ligt in het wijkcentrum van Kloosterveen. Na of voor de les een boodschap doen is dus geen probleem. U kunt hier gratis gebruik maken van de onderliggende parkeergarage.

Meer informatie

Wanneer vindt Peuterspektakel plaats?

Op de maandagochtend buiten de schoolvakanties en landelijke en regionale vrije dagenĀ  om. (afgestemd op de scholen in de wijk Kloosterveen)

    • Maandag 10:00 uur tot +/- 11:00 uur
Jaarplanning