Peuterspektakel | Spelenderwijs leren is voor iedereen anders

//Peuterspektakel | Spelenderwijs leren is voor iedereen anders

Peuterspektakel | Spelenderwijs leren is voor iedereen anders

Logo peuterspektakel witte achtergrondDeze leuke en verrassende variant van peuterdans krijgt bij steeds meer mensen bekendheid. Vorig seizoen was dan ook een succes met meer leden dan in het eerste seizoen.

Kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar ontwikkelen zichzelf razendsnel door (na) te doen. Ze kopiëren gedrag en bewegingen vanuit hun omgeving. Bij Peuterspektakel proberen we zo dicht mogelijk bij de algemene ontwikkelingen van een peuter te blijven.

Spelenderwijs zijn ze in de les bezig met het stimuleren van de algehele motoriek, werken ze aan hun sociale eigenschappen, leren ze samenspelen en stellen ze hun fantasie op de proef.

Leuk is dat het afgelopen seizoen weer meerdere persoonlijke doelen zijn behaald. Een moeder was erg blij dat haar kind motorisch grote sprongen heeft gemaakt en al veel minder afhankelijk is van haar ouders. Het samenspelen met andere kinderen kwam ook vaak terug, net als het luisteren en opdrachten goed uitvoeren.

Niet alleen voor het kind zijn er leerdoelen te behalen. Een ouder vertelde zelf veel gehad te hebben aan de lessen. Vooral het theatraal en interactief brengen van spelonderdelen en de vele spellen en dansjes die thuis ook erg gemakkelijk te realiseren zijn.

Ook komend seizoen hopen we veel gezinnen te kunnen verblijden met Peuterspektakel. De lessen starten weer op maandag 31 augustus en vrijdag 2 september.

By | 2018-02-19T11:10:11+01:00 augustus 28th, 2016|Geen categorie|0 Comments

About the Author: