Peuterdans Assen | Verslag Peuterspektakel woensdag 22 april 2015

//Peuterdans Assen | Verslag Peuterspektakel woensdag 22 april 2015

Peuterdans Assen | Verslag Peuterspektakel woensdag 22 april 2015

Het huisje van de Spektakelpraters wordt door de kinderen opgehaald. Nieuwsgierig gaan ze weer op het bankje zitten. De kinderen hebben al een voorkeur voor één van de poppen. Maar wie er vandaag in zit weten ze niet. Dan gaat de deksel eraf en de lach verschijnt. Ties draagt een masker en een cape. Hij is tot hilariteit van de kinderen een superheld. Geen echte natuurlijk maar in zijn fantasie.

De kinderen gaan nadat ze hun lichaam hebben wakker gemaakt op zoek naar een superheld. Snel rennen we naar de bus want deze vertrekt al bijna. Net op tijd kunnen de kinderen hun hand nog uitsteken en de bus laten stoppen. Na een gezellig ritje komen de peuters aan in de stad. ‘De Wielen Van De Bus’ is al eens gedaan en iedereen deed weer enthousiast mee. We zien van alles in de stad, maar geen superheld. We rijden rond op de fiets en met de auto.

Dan kunnen we niet meer verder, een grote boom verspert de weg. Op ‘zagen, zagen’ halen we behendig de boom neer. Natuurlijk planten we wel weer een nieuwe. Iedereen krijgt een stukje van de boom en mag er op gaan staan. We lopen een rondje om de boomstammetjes heen. Als de muziek stopt moet iedereen proberen om een boomstammetje te gaan zitten. Wie af is mag helpen met de muziek. Lola bleef als laatste over. Dan is het even tijd voor rust. We komen erachter dat we geen superheld hebben gevonden.Wel kunnen we zelf een superheld zijn. Een superheld is goed in alles. De kinderen hebben tijdens de les al laten zien wat ze kunnen. Met het lied Superman van DD Company sluiten we af. Vandaag waren we een superheld!

By | 2015-04-24T20:36:50+01:00 april 22nd, 2015|Geen categorie|0 Comments

About the Author: